top of page
linnkristin87

Biff med digge grønnsaker, potetpure og bearnaisesaus

Snart er det helg, køyre på med biff på menyen, med digge grønnsaker, potetpure og bearnesaus

Her har eg brukt biff indrefilet, fekk kjøpt på utgått på dato. Storfe er best med utgått på dato, har den fått mørna seg. Så eg blir så glad når eg finn storfe utgått på dato på 30% rabatt eller meir.


Hemmeligheten med å steike biff er å ha varm panne med olje før en ha krydra kjøttet i steikepannen. La den få en finn brun farge før en snur kjøttet, heilt på slutten ha i litt smør og kvitløk. Trykk forsiktig på kjøttet, viss kjøttet er fortsatt litt mjuk å trykke på, legg den til kvile på en tallerken og ha over smøret og kvitløken. Og strø litt over maldonsalt.

Tips: la kjøttet ligge på kjøkkenbenken når du jobber med tilbehøret.


Denne gangen blei da jacobs bearnesaus, prøve meg på den. Den var heilt grei, manglet litt estragon smak og sitron.

Tilbehør:

Stekt sopp i variasjon, rosenkål, brokkoli og løk.

Potetpure


Middag servert 😊

Vel bekomme.


Kunne folk tenkt seg oppskrift på bearnaisesaus og potetstappe?


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page