Etter lange dager og vil ha noko som går fort, så slår da aldri feil med en pastarett.
Bruke det en finn i kjøleskapet.
En treng:
Pasta (eg bruke fullkornspasta)
Kremfløyte (kan bruke hakka tomater i staden viss en vil)
Parmesan
Tomater, sopp, løk, kvitløk og brokkoli (var det av grønnsaker eg hadde lignende)
Spekeskinke- eg brukte ferdig strimlet spekeskinke frå @stranda som eg kjøpte på 30%ned priset, utgått på dato. Men like god på smak.
Basilikum viss en har, kan sløyfas.
Framgangsmåte:
Kok opp vatn, ha i pasta. Når da er litt tygge mot stand (al dente👌), sil pastaen.
Mens vatnet er satt på kok, begynn å kutt grønnsakene. Steik sopp, løk, kvitløk, ha i brokkolien når sopp og løken har fått litt farge på seg. Etter 2-3 min, ha i tomater og pastaen, kremfløyte og parmesan. Vend inn til slutt i spekeskinken, og smak til med pepper og litt salt.
Dander med basilikum og parmesan under servering.
Vel bekomme😊
Comments