Fisk på menyen med en asiatisk vri en dag.
Her har eg lagd fiskekake med asiatisk råkost salat, ovnsbakt sitron poteter og soya/nøttesmør
En treng:
Fiskekaker
Her brukte eg grønnkål mix, som eg kjøpte på tilbud
Syltet ingefær (kan sløyfas)
fiskesaus
Sesamolje
sesamfrø
Poteter
Sitron
Smør
soya (kikkoman)
løk
bladpersille (kan sløyfas)
Framgangsmåte
Sett på smøret, la da stå på medium varme. Til da blir nøtte farga. Sil det og ha i en rein panne. Ha i soyasaus, finn kuttet løk og før servering bladpersille
Sitron poteter:
Sett ovnen på 200 grader, kutt potetene opp i båter eller store terninger, ha i en form med kuttet sitron, olje og salt og pepper.
Stå til dei er gjennomstekt. Tar ca 20-30 min.
Steik fiskekaker:
på slutten av stekingen ha i litt smør, blir ekstra god smak.
Asiatisk råkost salat:
brukte er ferdig kuttet grønnkål mix, kan også bruke anna kål/gulrot mix. eller kutte grønnsakene sjølv.
Tilsett sesamolje, fiskesaus, syltet ingefær og sesamfrø. Og smak til med sitron. Veldig godt med koriander også.
Middag klar for servering.
Vel bekomme!
Gjerne ta bilde og del med meg når dykk prøver mine oppskrifter og middags tips😊
Veldig kjekt å sjå😁
Comentarios