top of page

Ganache, pasjonkrem, pavlova, krokan og friske bær.

  • linnkristin87
  • Jan 21, 2022
  • 1 min read

Dessert til påske.

Kva med ganache, pasjonkrem, Pavlova, krokan og friske bær.


Frisk og god dessert. En kan droppe ganache.


Pavlova

4 dl eggekviter

8 dl sukker

Når eggekvitene byrja å skumme, ha litt og litt sukker i.


En kniv spiss salt

Litt sitron

8 ts maizena

sikt og vend inn


Forvarm ovnen på 140 grader.

110 grader i 35 min.

Slå av ovnen, og la det stå lenge som mulig.


Kan enten lage porsjon Pavlova eller en stor Pavlova.


Godt med pasjonkrem eller sitroncurd til. Gjerne bland litt krem med pasjonkremen eller sitroncurden.


Alltid greitt med litt crunch, her lagde eg krokan.


Dander pavlovaen sånn en vil, eg køyrte en knust type.

Sjokoladeganache, knuste opp en Pavlova i 4-5 biter. En skje med blanda krem og pasjonsfruktkrem.

Dandert med litt bær: jordbær, bringebær, blåbær.

Dropper med pasjonkrem, pasjonsfrukt og topper med krokan og mynte.


Desserten servert😊


Kanskje denne frister å lage i påsken 😊



Comments


Post: Blog2_Post
  • Instagram

©2022 av Linn`s Matverden.

bottom of page