Kjøp en heil kylling
(eg kjøpte en heil kylling på utgått på dato #reddmaten)
Framgangsmåte:
Bruk gjerne en brød kniv og skjær ut beinet midt på ryggen.
Brett ut kyllingen, gjerne kutt litt på baksiden så er den lettare å brette den ut.
Skal lage en video neste gang, korleis eg gjer det 😊
Lag en kryddermix med paprikapulver, salt og kajannepepper. Smak på krydderet, til du er fornøgd med smaken. Skal være en del paprikapulver og bare pitte litt kajannepepper.
Rubb kyllingen med kryddermiksen. sett i kjøleskapet over natta.
Dagen etterpå.
Sett ovnen på 220 grader.
Liker å få litt farge på den.
Steik i ca 30-40 min. Kan bruke steiketermometer viss en vil 68-70 grader.
La kyllingen kvile i ca 10 min før servering.
Server med tilbehør som:
maiskrem og stekte grønnsaker og poteter
Eller ris og grønnsaker
F.eks.
Blir dette på menyen en dag?
Comentários