top of page
linnkristin87

Hjemmelaget lammekebab/rullekebab

Hjemmelaget lammekebab/rullekebab, det er så godt det.

En kan også bruke kylling, svin eller storfe.

Mariner kjøttet gjerne natta over eller marineres i hvert fall 2 timer.


En treng:

400 gram kjøttdeig/strimler/skav


Bland samen:

2 dl yoghurt naturell

1/2 sitron

1/2 kina kvitløk eller 3 fedd kvitløk

1,5 ts spisskummin

0,5 ts kanel

0,5 ts kardemomme

0,5 ts malt nellik

0,5 ts malt pepper

1 ts koriander malt

0,25 ts kajanne pepper

1 ts salt

1 stk finn kuttet løk

2 ts olje


Ha dette i kjøttdeigen eller strimlene det en velger.

Når en bruker kjøttdeig knar du bare blandingen inni kjøttdeigen. Sett plastikk over og sett i kjøleskapet.


Dressing:

Rømme

kvitløk

salt og pepper

Gjerne litt siracha for å få litt futt i det 😊


Garnityr:

Salat, mais, rødløk, agurk, tomat og koriander.

Bruk det en har lyst på👌


Steik kjøttet i en varm panne.

Lefse kan en bruke tortillalefse eller flate tynne brød/flate pitabrød eller libabrød en kan kjøpe på @rema1000 (det brukte eg denne gangen) eller pitabrød.


Fyll i lefse eller det en velger👍


Vel bekomme😊


91 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page