Middagstips til veka.
Kyllingsatay, er så enkelt og så godt.
Kan serverast med en deilig nudelsalat med mango, reddik og vårløk eller ris, samen med en mango og agurksalat.
Satay marinade til
ca 300 gram kylling
1 rød chili
1/2 kina kvitløk
koriander- kan sløyfas
2 ss peanøtt smør
lite grande olje
Køyre dette samen med en stavmixer eller foodprocessor.
Ha marinaden i en skål med strimlet kyllingen.
La marinere gjerne over natta eller så lenge du kan, som f.eks en halvtime. Kan også lage spyd av det, av å trå på kyllingen på et spyd.
Steik kyllingen i ovnen på 190 grader i ca 15 min, til den er gjennomstekt.
Kan pynte med koriander viss en vil.
Middag servert.
Gjerne tagg meg eller send bilde når dykk prøver en av mine oppskrifter, er så kjekt å sjå😊
Er bare å sende meg melding viss er noko en lurer på og vil ha oppskrift på 😊
Ha en fin kveld.
Commentaires