Fisk til middag?
Kva med laksekebabđ
Fort ĂĽ lage, har du rester til overs kan du pakke inn i wraps og ha til lunsj dagen etterpĂĽ.
Du treng:
Tortillalefse
Hummus
agurk
tomater
rødløk
chili
Feta
pinjekjerner
koriander (kan sløyfas, eg hadde ikkje denne gangen)
Creme Fraiche
siriacha
Laks
FramgangsmĂĽte:
Hummus
1 boks kikerter ha i en sil, skyll dei. Ha i en bolle eller blender. Ha i litte grande vatn, spisskumin, paprika malt, salt og pepper.
Køyre med blender og stavmixer.
Steik laksen.
Bland agurk, tomat, rødløk og chili- ha pü litt sitron.
Bland samen Creme Fraiche eller rømme og siriacha.
Klar for ĂĽ dander pĂĽ tortillalefse.
- hummus
- tomat blanding
- laks
- feta
- pinjekjerner
- siriachadressing
- koriander
Fantastisk diggđ¤Š
Comments