top of page

Pannestekt ørret, stekt brokkoli, løk og sopp, agurksalat, limerømme og potetpure.

  • linnkristin87
  • Jan 20, 2022
  • 1 min read

Kva med fisk til middag denne veka? Eg eter alt for lite fisk dessverre, så der må eg bli flinkare. Det er så godt😊

Her har eg lagd:

Pannestekt ørret, stekt brokkoli, løk og sopp, agurksalat, limerømme og potetpure.


Når en steiker fisk er det viktig med en varm steikepanne før en har i fisken, salt og pepre før du har fisken i. Viss du har skinn på fisken, steik fisken på skinnsiden først. Snu fisken eller fiskekjøttet når skinnet er gyllent/fått en fin farge.

Skru temperaturen på middels. Når det begynner å kome kvitt på siden så er fisken ferdig. Gjerne ta den før det kjem kvitt. Dette er bare øving😊


Agurksalat:

Kutt agurken i tynne skiver. Ha i litt kvitvinseddik/eplecider eddik, sukker, vatn, salt og pepper. Bland samen.


Limerømme:

Ha i litt limesaft eller sitronsaft i rømmen, salt og pepper. Før du en syrlig og herlig rømme som er fantastisk godt til laks/ørret.


Potetpure:

Kok potet. Når dei er møre, hell ut vatnet. Stapp potene, ha i melk og smør. Sett på varmen igjen. Spe i så masse melk og smak til med smør, salt og pepper til du før en smud potetstappe.


Middag servert!


Håper faller i smak.


Comentários


Post: Blog2_Post
  • Instagram

©2022 av Linn`s Matverden.

bottom of page