top of page
linnkristin87

Pannestekt ørret, stekt brokkoli, løk og sopp, agurksalat, limerømme og potetpure.

Kva med fisk til middag denne veka? Eg eter alt for lite fisk dessverre, så der må eg bli flinkare. Det er så godt😊

Her har eg lagd:

Pannestekt ørret, stekt brokkoli, løk og sopp, agurksalat, limerømme og potetpure.


Når en steiker fisk er det viktig med en varm steikepanne før en har i fisken, salt og pepre før du har fisken i. Viss du har skinn på fisken, steik fisken på skinnsiden først. Snu fisken eller fiskekjøttet når skinnet er gyllent/fått en fin farge.

Skru temperaturen på middels. Når det begynner å kome kvitt på siden så er fisken ferdig. Gjerne ta den før det kjem kvitt. Dette er bare øving😊


Agurksalat:

Kutt agurken i tynne skiver. Ha i litt kvitvinseddik/eplecider eddik, sukker, vatn, salt og pepper. Bland samen.


Limerømme:

Ha i litt limesaft eller sitronsaft i rømmen, salt og pepper. Før du en syrlig og herlig rømme som er fantastisk godt til laks/ørret.


Potetpure:

Kok potet. Når dei er møre, hell ut vatnet. Stapp potene, ha i melk og smør. Sett på varmen igjen. Spe i så masse melk og smak til med smør, salt og pepper til du før en smud potetstappe.


Middag servert!


Håper faller i smak.


21 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page