Fyll til makroner😊
Her kjem oppskrift på pasjonkrem. Har dessverre ikkje bilde av når eg fylte dei eller fyllet, så da blei dette bilde av makronene her også.
Men skal lage makroner fleire ganger så da skal eg hugse å ta bilde
Etter nokon av mine følgere som spurte om oppskrift på den, sjølvsagt skal dykk få det med en gang.
Blir så glad å høyre at folk vil prøve mine oppskrifter og blir fristet å lage det. Gjerne ta bilde av resultatet å send til meg og tagge meg. Er så kjekt å sjå😊
Pasjonkrem
99 g pasjonpure- kan bruke her pasjonfrukt og sil ut saften. Ikkje kast pasjonsfrukt frø dei kan en bruke, på yoghurt eller en dessert. Pasjonfruktpure kan kjøpe på http://shop.selectflavour.com eller hos olbrygging.no.
197 g mørk sjokolade
22 g honning
24 g temperert smør
Kok opp 99 gram pasjonpure og honningen. Ha det over sjokoladen. La det ligge å trekke i ca 1 min før du rører i det og blander det godt samen. Når det er kjølt ned til ca 36 grader, ha i romtempererte smøret.
Ha i sprøytepose. Viss du skal bruke det med en gang sett det først i kjøleskapet så det sett seg litt før du fyller det i makronene.
Når du har fylt makronene, kan du oppbevare det i kjøleskapet 😊
Tips: kan ha i frysen, og tar bare få minutt å tine dei.
( denne oppskriften kan også lage bringebærkrem av)
Gje meg lyd viss er andre fyll dykk kunne tenk dykk eller oppskrifter på noko anna? 😁
Comments