Proteinpizza med kvit saus, parmaskinke og revet parmesan
- linnkristin87
- Jan 9, 2022
- 1 min read
Fredagen er herđ
Digg kvit pizza en kan kose seg med i helg og kvardag đ¤¤
NĂŚringsrik pizzabunn og treng ingen hevingđ¤Šđ Pizzabunn:
1 stort beger cottage cheese (420 gram)
4 egg
400 gram havregryn
1 ts salt
1 ss bakepulver
Forvarm ovn 200 grader
Køyr egg og cottage cheese i en blender/stavmixer.
Ha i det tørre, bland godt med stavmixer.
Bre deigen ut over en steikeplate med bakepapir.
Eg for steike alltid pizzabunnen først, da blir den alltid sprøđ
Steiker den ca 8-10, mü bare føle litt med at den før litt farge pü.
Sü tar du pü tomatsaus eller hvit saus (creme fraiche), revet ost eller høvla ost, gjerne litt mozzarella.
Ha pü det du vil. Eg hadde pü sopp, løk, cherry tomater og oliven.
Stekte pizzaen vidare ca. 10 min.
SĂĽ hadde eg pĂĽ parmaskinke, hjemmelaget pesto, rista pinekjerner og revet parmesan, kverna pepper og maldonđ¤¤
Namnamđ
Riktig god helgđ

Comments