top of page

Proteinpizza med kvit saus, parmaskinke og revet parmesan

  • linnkristin87
  • Jan 9, 2022
  • 1 min read

Fredagen er her😎

Digg kvit pizza en kan kose seg med i helg og kvardag 🤤

Næringsrik pizzabunn og treng ingen heving🤩👌 Pizzabunn:

1 stort beger cottage cheese (420 gram)

4 egg

400 gram havregryn

1 ts salt

1 ss bakepulver


Forvarm ovn 200 grader

Køyr egg og cottage cheese i en blender/stavmixer.

Ha i det tørre, bland godt med stavmixer.

Bre deigen ut over en steikeplate med bakepapir.

Eg for steike alltid pizzabunnen først, da blir den alltid sprø😁

Steiker den ca 8-10, mü bare føle litt med at den før litt farge pü.

Sü tar du pü tomatsaus eller hvit saus (creme fraiche), revet ost eller høvla ost, gjerne litt mozzarella.

Ha pü det du vil. Eg hadde pü sopp, løk, cherry tomater og oliven.

Stekte pizzaen vidare ca. 10 min.

Så hadde eg på parmaskinke, hjemmelaget pesto, rista pinekjerner og revet parmesan, kverna pepper og maldon🤤


Namnam👌


Riktig god helg😎

Comments


Post: Blog2_Post
  • Instagram

Š2022 av Linn`s Matverden.

bottom of page