top of page
linnkristin87

rabarbrakake med bringebær og rips

Fekk rabarbra av ei venninne fra hagen hinnas, så da blei da rabarbra kake med bringebær og rips i dag.

Fantastisk å fryse ned også, kan en bare ta opp å tine.


Denne kaken er lett å lage og er fantastisk saftig og god 😊


Du treng en form som er ca 22×31 cm med bakepapir i.

Forvarm ovnen på 180 grader


Rabarbra kake

200 gram temp smør

200 gram sukker

3 egg

1 sitron- zesten- revet skall

350 gram kveitemjøl

1,5 ts bakepulver

1,5 ts vaniljesukker

1 ts kanel

1 dl melk

3-4 stk rabarbra


Rør sukker og smør kvit.

Tilsett et og et egg og rør til lett og luftig.

Ha i sitronzest.

Ha i veksel vist mjøl og melk.

Hell deigen i formen. Ha i rips og bringebær viss du vil. Men det kan sløyfas.

Dander rabarbra slik som du vil👌

Strø på perlesukker og kanel.

Sett i ovnen i ca 30-40 min. Bruk en liten kniv eller pinne for for å finne ut om den er ferdig.

Viss ingen deig sitter fast er den ferdig. Strå på litt meir perlesukker og kanel viss du vil😊


La den kjøle ned litt før den er klar til servering.


Ha en fin søndagskveld 😊


94 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page