Kva med å lage ristopper i romjula, her gjekk dei på høgkant.
Gjorde litt forandringer på oppskriften i år, blei veldig fornøgd.
Blei ca 30 stk, gjeld kor store eller små en vil ha det.
En treng:
150 gram delfiafett
100 gram smør
Smelt dette i en kjele.
Tilsett 100 gram melkesjokolade og 100 gram mørk sjokolade hakket, rør til det er smeltet og ha i 1 ts maldon salt og 2-3 ss pulverkaffe.
Sett det til side.
Pisk 2 egg og 2 dl sukker til eggedosis. Tilsett forsiktig i sjokoladeblandingen og bland godt samen. Tilsett 100-120 gram puffet ris.
Ha det på et brett med bakepapir, bruk to skje. Sett det i kjøleskapet eller på eit kjølig rom. Når dei har stivnet ha i en boks og sett det i kjøleskapet.
HÃ¥per dei faller i smak!
Vel bekomme 😊
Comments