top of page
linnkristin87

Rødbet og potetlompe.

Kva med å lage potetlompe med rødbet😊

Fantastisk å lage wrap med, som en kan ha til lunsj og turmat.

Blei 12-14 stk

En treng:

600 gram kokte poteter (har rester av poteter frå middag)

100 gram bakte beter

1 ts salt

ca. 100 gram havregryn

ca. 200 gram speltmjøl eller kveitemjøl

Potetene og betene må være nedkjølt.

Mos potetene godt, tilsett betene. Mos godt med 1 ts salt.

Ha i litt og litt havregryn og mjøl i. Til du før en fast deig og ikkje så klissete. Treng ikkje bruke alt mjølet viss ikkje du treng det. Kjevl potet lompene til tynne leiver med mjøl. Steik på en varm panne.

Ha dei under et fuktig klede.

Oppbevar dei i et plastpose i kjøleskapet, dei holder seg lenge.


1 view0 comments

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page