En blir aldri lei av sjokolademousse, er så enkelt og lage og så godt.
Sjokolademousse til 7-8 personer
300 gram sjokolade-smelt i vannbad. Pass på å ikkje ha for varm sjokolade.
3 eggeplommer- eggekviten kan en spare og køyre i en omelett, pai f.eks.
Pisk opp 4,5 dl kremfløyte med 1,5 ts vaniljesukker. Pisk ikkje den for stiv. La den være kremet.
Ha i et og et eggeplomme omgangen i sjokoladen og rør godt mellom kvar godt fort. Ha i litt og litt krem og rør godt. Før en tilslutt en fin sjokoladekrem. Ha moussen i porsjons glass eller skål. Hadde på litt hakket sjokolade på toppen.
Sett i kjøleskap. Tar ca 1 time til det har stivnet.
Marinerte bær
Ta ut frosne bær. Kok opp 50/50 med vatn og sukker. Ha det over bæra.
Veldig godt her med krokan, litt crunch. Men trengs ikkje.
Dessert servert 😊
댓글