Dette er sĂĽ godt det, fantastisk til lunsj eller middag eller tapas/buffeđ Blei en slager her, den forsvann fortđ
Du treng:
1 pk chorizopølse
3 store potet
1 løk
1/2 hvitløk
7 egg
en handfull spinat (det kan sløyfast)
FramgangsmĂĽte:
Sett ovnen pĂĽ 180 grader
Kutt chorizopølse i terninger, hugse ta av skinnet av pølsen.
Ha chorizoen i en kald steikepanne, sett pĂĽ pannen. Steik chorizoen, nĂĽr dei er ferdig ta ut av chorizoen i en skĂĽl og la oljen av chorizoen vĂŚre igjen i pannen.
Finn kutt 1 løk og 1/2 hvitløk ha i pannen, skrell potetene og skjÌr potetene i tynne skiver. Ha det steikepannen. La dette steike pü en middelsvarme, rør litt av ü til. Hugse at da er litt olje i pannen.
Ha pĂĽ litt salt og pepper.
Nür potetene er nesten blitt møre, er litt motstand igjen. Ta ut potetene, fü minst av oljen med deg.
Vask steikepannen.
Ha i potetene og sĂĽ chorizoen. Knekk egga ha i litt vatn og smak til med salt og pepper.
Ha i steikepannen og til slutt spinat som du grov kutter først.
Sett det i ovnen pĂĽ 180 grader i ca 10-15 min. NĂĽr den er stiv sĂĽ er den klarđ
Hvelv den ut pĂĽ en tallerken eller forsyn dykk rett frĂĽ steikepannenđ
Lag en digg og frisk salat ved siden av til lunsj/middagđ
Namnam
ëę¸